Helmikuu alkoi ja yritys olisi saada lankavarastoja tyhjenemään. Tällä hetkellä ajatus tuntuu mahdottomalta, ei ole intoa neulontaan tai virkkaukseen. Tekisi mieli tehdä helmitöitä tai vain lukea. Akku tyhjä. Ehkä osa tyhjyyden tunteesta tulee perjantaista. Viikko on ollut taas menoa täynnä ja vilskettä niin töissä kuin kotonakin. Tänään aion olla vain ja lepäillä ja vähän neuloa.

Ideattomuus ajoi neulomaan pitsihuivia. Lankana on Novitan puuvillalanka ja puikot kokoa 3,5 mm. Ensin ihastuin Onerva-huiviin ja sen kärjestä sain idean. Aloitin ohjeella ja jatkoin sitten säveltäen omiani.

373289.jpg

Meillä alkoi satamaan tuossa tunti sitten hirveästi lunta. Se taas tietää lumitöitä ja mies on reissussa, joten.... lahjoisikohan muksut vai yrittäisikö itse tehdä lumityöt? Vaihtoehtoon pitää lisätä kipeä selkä vai terve selkä viikonlopuksi?! Ja huominen päivä menee jäähallissa jääkiekkoturnauksessa...aion kyllä ottaa huivintyön mukaan. Tulee hetkiä, että voi tikuttaa.

Niin, selästä puheenollen, sain eilen kutsun magneettikuvaukseen. Kuvaus sattuu hassusti juuri hiihtolomaviikolle, joten viikon mittaiselle reissulle ei nyt voikaan lähteä...höh...Aikaa ei saa vaihdettua, on sen verrran ajat kortilla. Ja lääkäri on sitten heti seuraavalle viikolla, joten kyllä tämä tästä!!!