ja sitten loppuu onneksi Lankahamsteri    c020.gif. No ei tosissaan, on tehnyt ihan hyvää vähän selloa lankojaan ja kuluttaa pois kaapissa marinoituneita keriä. Enkä pääse kuitenkaan kuin abouttiarallaa kilon kulutukseen.

Tämä voi jäädä viimeiseksi tämän kuun valmistuneeksi, pakko hieman ommella ja korjata sekä ottaa helmet esiin. Tein paloja Finla Sport -langasta ( 100% puuvillaa) koukulla 4 ja lankaa kului 221 g.

417621.jpg
417636.jpg

Kaappeja siivotessa ( taas... tai siis etsin yhtä juttua ja tämä pullahti silmille täydestä...eikun siis siististä kaapista...) Olen tämän tehnyt ristipistoilla vuonna 1 ja 2 isommille lapsille. Lankana on erilaiset villalangat

417642.jpg

Olen pitänyt itselleni antaman lupauksen hiihtolomaviikon ulkoilusta. Olemme olleet kahtena päivänä kelkkamäessä nuorimman kanssa ja sunnuntaina luistelimme. Minäkin kipeän selkäni ja polveni kanssa uskalsin luistella. Ei tehnyt hyvää eikä huonoa.
Esikoinen oli sunnuntaina ekaa kertaa lumilaudalla harjoittelemassa ja otti ja kaatui...naamalleen...
Nyt on vasen silmä musta, poski ja otsa ilman nahkaa... Onnex ei käynyt pahemmin, kun ei ollut vauhtia nimeksikään.

Huomenna minulla on kauan odottamani magneettikuvaus selkään ja jalkaan. Ja ensi viikolla sitten lääkäri antaa "tuomion". Kyllä tätä on odotettukin monta pitkää kuukautta.

Nyt leipomaan mustikkapiirakkaa, ompelemaan paikkoja housunpuntteihin ja korjaamaan rikkinäisiä vaatteita.