Perjantaina oli mieluinen yllätys Posti Patella; Syksyn sävyt -vaihdon paketti. Lähettäjänä oli Pikkumyy.
Ja paketti on  A I V A N  I H A N A ; KIITOS Pikkumyylle!!!!

962811.jpg

Eilinen vapaa-aika meni korujen tekemisiin. Ensin tietysti piti rynnätä hankkimaan hopeaa, tehdä veivi ja leikkaustanko ja sitten veivata hopea sekä sahata siitä lenkit. Ja hiki virtasi. Tuo ergonomia oli vähän heikossa hapessa työpajassani. Ruuvipenkki oli kyllä hienosti autotallin pöydässä kiinni, mutta sen edessä oli mahdoton kasa kaikenlaista painavaa, mitä en jaksanut nostella. Ja Mies lähti lauantaina viikoksi reissuun. Siispä minä sahasin niitä lenkkejä tarakka tanassa ja poimin sahatut sieltä täältä lattialta...
Kummastakin kaulakorusta puuttuu vielä lukot.
962838.jpg962840.jpg962843.jpg
Puikoilla on nyt pusero Esikoiselle Teddystä. En ole miesmuistiin neulonut paksuilla puikoilla ja nyt työ onkin vähän hidasta. Ei tahdo sormet taipua paksuille puikoille... Ja edelleen tulee sukkia, nyt itselleni.

Ensi viikko onkin sitten hektinen, todella hektinen. Olen lasten kanssa keskenään ja harkkoja heillä piisaa... Esikoisella neljänä päivänä, Keskimmäisellä kahdet ja Peli sekä Esikoisella kahdet. Joten käsitöitä ei paljon ehdi tekemään eikä blogeja lukemaan. Tuntuu nyt muutenkin blogien lukeminen jäädä heikoksi. Niin, ja onhan ensi viikolla Keskimmäisen hammashygienistilla käynti ja  minun työmatkani Espooseen. Taidanpa tästä lähteä lataamaan akkuja ensi viikon varalle. Tänä aamuna olen jo istunut kirkossa messun ajan, kun Kuopus oli siellä laulamassa.

Iloista viikkoa!!