Viikonloppu meni mukavasti hopeatyö-kurssilla. Opettelimme ihan alusta alkaen; ensin veivattiin hopealankaa, sahattiin siitä lenkkejä ja sitten tehtiin niistä ja helmistä koruja.  Tein itse muinaisketjusta kaulakorun, rannekorun ja korvikset, ruori ja pala-ketjusta rannekorut. Pidän paljon rannekoruja, joten teenkin niitä. Hopeatyöt ovat hyvin addiktoivaa...piti heti käydä Omakoru-kaupassa ja ostaa sitä ja tätä ja vähän tuotakin. Kurssi jatkuu vielä ensi viikonlopun. Sitten ei auta muu kuin pistää oma paja autotallin nurkkaan ja sahailla ja väännellä siellä lenkkejä. Löysin heti mitä ihanampia malleja.

EDIT;  Sanna; lankana keltaisissa sukissa on Drops Fabel.    Orvokki; vielä olen ostanut hopean opettajalta, mutta jostakin sitä pitää alkaa tilata...

 

909780.jpg

Ruori

909784.jpg

Laatta

909787.jpg

Muinaisketju

Siinä sivussa on valmistunut sukat Keskimmäiselle ja Kummitytölle. Keskimmäisen sukat ovat vähän erikoisemmat...


909778.jpg

909794.jpg

Niska ja selkä ovat nyt siinä kunnossa, että varasin ajan osteopaatille. Tosin aika on vasta 24.9., joten pitää yrittää sauvakävellä ja venytellä ahkeraan.

"Osteopaattien toiminta on kehon nivelten ja pehmytkudosten toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimista ja hoitoa. Osteopatian hoitomenetelmien vaikuttavuus on osoitettu satunnaistettujen kontrolloitujen tutkimusten kirjallisuuskatsauksissa.

Osteopatia ei ole niin sanottu "vaihtoehtoinen hoitomenetelmä". Osteopaatti on Suomessa virallinen terveydenhuollon ammattihenkilö, joka on saanut koulutuksensa ammattikorkeakoulussa (AMK) tai yliopistotasoisen koulutuksen Englannissa. Osteopaatti on erikoistunut käyttämään nivelten manipulaatiota ja pehmytkudosten käsittelyä hoitomenetelmänään."  täältä kopioitu

Ja enpä malttanut olla liittymättä taas tähän