Kukkaset kiittävät talvisesta hoidosta ja kastelusta tekemällä ihania kukkiaan. Vielä kun Papinkaurakin alkaisi pukata kukkavanaa, olisin sangen tyytyväinen. Minä unohdan kukkaset välillä aivan kokonaan, hyvä jos muistan antaa talvella kerran viikossa vettä...

545957.jpg
545959.jpgEilen olin Helsingissä työmatkalla ja junassa mennen tullen oli hyvää aikaa virkata. Tosin, sen mitä tulomatkalla virkkasin, purin sitten illalla kotona. Olin tehnyt väärin....Kuvio ei mätsännyt sitten yhtään.
Äsken kävin ostamassa lankaa lisää, nyt on mennyt jo 150 g ja työ on vasta reilussa puolessa välissä. En halua paljastaa siitä parempaa kuvaa vieläkään, mutta tässä kasa työstä.

545962.jpg

Ja pitihän minunkin tehdä testi täällä

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 100 % Harkitsija

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti------------*--------Introvertti
Käytännöllinen--------*------------Intuitiivinen
Ajattelija--------------------*Tuntija
Impulsiivinen--------------------*Harkitsija
(mpmm)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

Liekö totta, pitää kysyä läheisiltä....