onkaan perjantai Pusu

Lapset haluavat pitää aina pizza-perjantain, joten... siis pizzaa tänään. Ja tietysti pitää olla myös kaffipullaa illalla...

Sissi on ollut koko viikon töissä, kun meillä on kotona remontti. Pienen koiran pienessä päässä käy koko päivän kova kohina, kun on kuunneltavaa ja vahdittavaa eikä ehdi nukkua. Iltaisin Sissi onkin sitten E R I T T Ä I N väsynyt. Työssä käynti on rankkaa... myös koiralle .

Tämä viikko on ollut erittäin rankka myös siitenpölyn ja katupölyn takia, tuntuu silmissä kirvelyä ja nenä nuuskuttaa. Tulisi kunnon sade ja sataisi vaikka koko yön, puhdistuisi ilma ja maakin vähän.

Tuleva viikonloppu on yhtä agilityä; lauantaina sekä sunnuntaina mennään Sissin kanssa möllikisoihin hakemaan kilpailukuntoa Pusu . Tässä viikonlopussa on semmoinen pelkokerroin mukana, ettei kasvattaja taida päästä mukaamme opastamaan...

Viuhkan nypläys etenee hitaasti, kun välillä joutuu nypläämään taaksepäinkin (=purkamaan) ja sitä tein eilen illan Jalka suussa. Joku pölhö oli nyplätessään jättänyt aivot eteiseen hyllylle...  Toivon, että saan viikonloppuna tämän työn tyynyltä. Tässä hieman kuvakavalkadia työstä.

 

IMG_5226korjattu.jpg

IMG_5234%20korjattu.jpgIMG_5231korjattu.jpgIMG_5230korjattu.jpgIMG_5227korjattu.jpg

IMG_5240korjattu.jpg