Viikko meni niin kiivaasti, ettei ehtinyt kuvaamaan MS:ää ennen kuin eilen illalla. Ja heti pääsi neulomaan jo ohjetta 4  Nauru.

Viikolla tein yhden kortin työkaverin sisaren nimenantojuhlaan.

sieniretki1.jpg

 

1250425735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Eilen olimme Anopin ja Sissin kanssa sienimarja-reissulla. Aikaa vierähti 6 tuntia ja illalla selkä oli ihan romu. Joudun keräämään mustikat polvillani ollen ja jalat ovat nyt siis ihan naarmuilla ja haavoilla. Mustikoita sain ämpärillisen ja kanttarelleja yhden suuren sienikastisatsin verran. Teinkin sitten illalla metsästäjänleipiä... nam... ja mustikat pakastan mehunkeittoa odottamaan. Mustikkavadelmamehu on tosi hyvää ja teen sitä syksyn ollessa pahimmillaan, siitä saa kesän makua ja iloa.

Mustikoita on niin kamalasti että ja kaiken lisäksi ISOJA ja hyvän makuisia..nam...

Sissikin tykkää mustikoista; syö niitä suoraan varvuista tai sitten tulee kerjäämään kerättyjä...

Meillä on aina eväät reissussa ; on siten kyse 2 h tai 8 h reissusta. Kaffia, leivät ja jotain makeaa kaffileipää. Ilman niitä ja ihanaa kuksasta juotua kaffia ei reissu tunnu samalta. Ja ihan jo tuon minun selkäni takia on pidettä yksi tauko.

Hirvikärpäsiä on jo, mutta todella vähän. Hyttysiä ei ollut ollenkaan. Joku ötökkä minua on pistänyt sääreen, kun sääri on mustanpuhuva ja turvonnut....

sieniretki2.jpg

 

Latvanauhus on avannut kukkansa. Pidän niistä kukista, mutta lehdet ovat kamalat. Olen nyppinyt niitä keväällä isolla kädellä pois kukkapenkistä, mutta taidan ottaa lisää vielä syksyllä, keväällä pistän sitten ruusuja tilalle. Ruusut tuntuvat tykkäävät penkistäni, joten...

sieniretki.jpg