Eilen illalla Kuopus kertoi järkyttävän asian. Hän oli yksi päivä tulossa koulusta, kun valkoinen pakettiauto pysähtyi ja mies avasi oven ja kysyi ottaisiko Kuopus karkkia?? Lapseni muisti neuvon miten toimia ja sanoi, ettei saa syödä karkkia ennen välipalaa ja lähti kiireen vilkkaan kotia kohti. Olen aivan järkyttynyt asiasta ja ilmoitin heti opelle. Olemme nyt tehneet järjestelyjä koti-koulumatkojen suhteen naapurin äidin kanssa. Pojat eivät kulje yksin, menevät porukassa tai joku isompi on mukana. Mihin tämä maailma on menossa ????

Kids Recycling

Sissistä tuli "isotyttö", kun sai eilen ekat juoksut :) Laitoin housut, mutta repi ne heti pois :( Neiti menee ulkona nenä niin maassa että...

Little Dog with a Big Turkey Leg

Olin taas eilen lääkärissä. Kokeissa oli taas muutama uusi huolestuttava asia, mutta mitään ei loppuviimeeksi selvinnyt vieläkään :(( Hemoglobiini oli tippunut vieläkin kaksi pykälää 110:een. Väsymys on kamala, ei jaksa illalla valvoa yhtään eikä aamulla meinaa päästä sängystä ylös. Menen taas antamaan verikokeen ja tehdään gastroskopia. Olen ollut jo aikaisemmin kolonoskopiassa. Nämä tähystykset ovat epämiellyttäviä tutkimuksia, mutta pakko ne on tehdä ja pakko saada selvyys ongelmiin.

 

Stethoscope