Näin meillä nyplätään...

Muutaman kerran Sissi on varastanut nypyjä ja pureskellut ne palasiksi. Sissi tuumaa, että jos ei pääse Mamman syliin, täytyy mennä limpun alle. Ainakin näin on lähellä.

1243232380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sissillä oli jo toiset juoksut, vaikka ikää on vasta 1v2kk. Hormoonit ovat nyt pikkuisella koiralla ihan sekaisin. Sissi ei syö, ei suostu oikein liikkumaan, ulkona yrittää tehdä vain tarpeensa ja sitten kotia kohti, nukkuu paljon eikä innostu leikkimään suosikki leluillaankaan. On siis todella masentunut g030.gif

Eilen oltiin russeli-lenkillä neljän muun russelin kanssa. Sissi tippui laavun rannassa järveen, kun lähti ohutta puuta hyväksi käyttäen yrittämään toiselle mättäälle. Vaikka oli aurinkoinen ja lämmin päivä, neiti alkoi palelemaan ihan sieluttomasti. Tuli syliini istumaan fleeceni alle. Siinä tai kasvattajan sylissä istui koko loppuajan. Toiset koirat leikkivät ja Sissi istui masentuneena ja palelevana sylissä. Toivon todella, että hormoonit palaavat pikaisesti kohdilleen ja saan oman innokkaan sporttimarsu-Sissin takaisin .