Viikot menevät niin nopeaan, että välillä ihan hengästyttää. Tällä viikolla on kaksi iltaa menny klo 22 asti hyllytystalkoissa, eilen olin nypläyksessä ja tänään pitää siivota ja täyttää kaapit ja jääkaappi. Huomenna lähdetään koko perheen voimin 23h risteilylle. Onnex sunnuntai on muuten vapaa, vain illalla klo 19-20 agility. Jaa, onhan sitä kummallakin pojalla jääkiekkoa; toisella harkat ja toisella peli.

Nypläyksessä tuntuu, että sormien paikalla on nakkeja; ei toimi eikä taivu. Toivottavasti ne siitä vertyvät, kun niitä taas käyttää. Innostui huivin nypläyksestä ja aloitan tekemään silkkivillasta huivia anopille joululahjaksi. Tämän laitan tukille ja limpulle laitan ihanan jouluisen liinan. Parempi nyt laittaa ne kumpikin alulle, aikaa niihin menee, nyt kun on niin monta työtä kesken.

Teimme Kuopuksen huoneen nurkkaan minulle askartelupisteen. Haettiin siihen vanha ruokapöytä varastosta ja siivosi pari kappi tarvikkeille. Tänään yritän saada siirrettyä tavaroita kaappiin. Tulisi vähän tilaa myös kodinhoitohuoneeseen, jossa langat ja muut majailevat nyt.

Langan houkutus on mahtava. Kävin tänään ostamassa silkkivillaa ja tietysti minun piti ostaa myös kaksi muuta lankaa. Lankaidea täällä Tampereella  on kamalan ihana kauppa Silmänisku

Keskeneräisiä töitä ja suunnitteilla olevia töitä löytyy; kesken ovat Lucian jakku, Mystery Shawl 14, reumalangasta kynsikkäät, isoäidinneliöitä, kortteja, silmukkamerkkejä...

782070.jpg