Otin ja väsäsin oman pohjan. Kiitos VILLASUKKA avusta sitä tehdessäni!!!  a055.gif

 

Vielä tähän tulee muutoksia, mutta hitaasti pitää nyt edetä...

Olin tänään lääkäriasemalla ja virkkasin siinä odotellessa. Sisään tuli äiti kahden tyttären kanssa (about 2 ja 5). Isompi tyttö tupsahti viereeni ja silmät pyöreinä katsoi virkkaamistani. Lähti sitten tohkeissaan äitinsä luo ja sanoi  "Katso äiti, tuo täti tekee jotain kummallista!"  Ensin olin ihan pöllämystynyt ja sitten tulin hieman surulliseksi.  a045.gif Onneksi omaa Esikoistani kiinnostaa käsityöt  ja muutama hänen kaverinsakin on meillä alkanut virkkaamaan ja neulomaan.

 

Iltasanomat uutisoi tänään näin;

Vyötärön paikka nousussa

23.5.2007 08:53

 Iloiset hyvästit kaiken paljastaville lantiofarkuille, sillä nyt ollaan vihdoin palaamassa farkkumuodissa korkeampiin vyötäröihin. Maailmalla trendikkäimmät ovat omaksuneet uuden vyötärökorkeuden jo aikoja sitten.

Uudesta suuntauksesta voi riemuita monesta syystä, sillä sen lisäksi, että korkea vyötärölinja peittää armollisesti mahdollisen pömppövatsan, näissä farkuissa jalatkin näyttävät pidemmiltä.

Jotta housut olisivat muodikkaasti korkeat, haarakorkeuden tulee olla edestä yli 22 cm. Lahkeet ovat tiukat ja suorat tai pillit. Materiaali on napakkaa puuvillastrechiä.

IS
 
Ja täytyy myöntää, että olen huojentunut ..huh huh...kohta sitä alkaa meikä-tyttökin saada taas housuja itselleen... k015.gif