Alotin kesälomani ensimmäisen osan tänään, pidän viikon vapaata. Suuria suunnitelmia ei ole, katselen kelejä ja sen mukaan teen suunnitelmia. Paria sadepäivää toivon, jotta voin leipoa, neuloa ja ommella ihan hyvällä omallatunnolla.

Juhannus meni oman perheen voimin ihan kotosalla. Käytiin lasten kanssa katsomassa kokkoa, pelaamassa jalkapalloa, Särkänniemessä ja uimarannalla. Juhannuksena on kiva käydä Särkässä, kun siellä on aika vähän porukkaa ja suurin osa on lapsiperheitä. Jonoja ei oikeastaan ollut. Karmeus reissussa oli, kun Kuopuskin halusi ja pääsi jo kamaliin laitteisiin... Uimarannalla oleminen jäi pelkkien eväiden syönniksi, koska Roineessa oli sinilevää...yök...
686199.jpg
686224.jpgMinulla ei ole yleensä kuin yksi virkkaus/neulomus kesken, mutta nyt on useita. Teen isoäidin neliöitä ihan muuten vaan enkä tiedä mitä niistä kokoan. Alotin Ullan ohjeen mukaan Minttumaari-huivin ja siitä loppui lanka kesken. Sitten aloitin reumalangasta itselleni syksyksi huivia. Ja kopassa on vielä yksi virkattu liina kesken....hmm.... valinnan vaikeus.
686202.jpg
686203.jpg
686208.jpg

Aloitin salomoninsolmuhuivia, mutta se alkoi tuntua toistolta. Tein erivärisestä puuvillalangasta kukkasia ja liitin ne huiviin ja tässä on lopputulos.
686210.jpg
686230.jpg

Juhannusruusut lopettivat kukkimisen ja seuraava ruusupuska aloitti. Keltaisia unikoita on tullut kukkapenkkiini, onkohan nämä Tuulin lähettämistä siemenistä.
686213.jpg
686223.jpg