oloni vähitellen. Sunnuntaina oli vielä täysi kipu päällä, mutta eilen oli jo parempi olo ja tänään taas hieman parempi. Joutuu nyt vähän hellittämään käsitöiden kanssa sekä netissä surffailua myös. Joten blogini päivittyy harvemmin ja luen blogejanne myös harvemmin. Silti toivon, että ette hylkää  toipuvaa.... Selvästi näillä kahdella asialla on nyt tekemistä jatkuvien migreenikohtausten kanssa, vaikkakin sain muutama viikko sitten lisää estolääkkeitä ja toista lääkettä päiväksi. Ja täytyy myöntää, että niskatkin ovat ihan lukossa...Se sauvakävely on aloitettava ja eilen jo puhuimme naapurin Rouvan kanssa, että lähdetään yhdessä kävelemään. Siinä sitä on toinen sitten patistamassa lenkille. Torstaina alkaa musiikkijumppa. Se on vain kerran viikossa, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

En minä ihan ilman käsitöitä ole viime viikollakaan ollut, vähän sukkia nikersin silloin tällöin. Ja huolimatta migreenistä, lasten harrastusten kyyditysten on pelattava, Mies ei yksin ehdi. Viikonloppu menikin lähes makoiluun ja lepäilyyn ja Mies hoiti kyyditykset.

Ja viikonloppuna on eka osio Hopeatyön alkeista; perjantaina 1,5 h ja la-su 5 h!!! Tuleekohan siitä uusi innostus taas????      

deco102.gif

 

Jostain syystä aina syksyllä tulee kamala into tehdä sukkia ja sukkia ja sukkia... Tässä on Esikoisen ja Miehen ja Kuopuksen sukat, Keskimmäisen sukat ovat vielä puikoilla.

Olen todella tyytymätön tuohon bambu-lankaan (Kuopuksen ja omat sukkani), koska se venyy ihan mahdottomasti ja sukat eivät pysy jalassa vaan pyörivät. Aamulla saa etsiä sängystä niitä....pyh...


892272.jpg

892273.jpg