Juhannukset vesisateet ovat historiaa ja ihana kesäsää tulevaisuutta. Eilen oli mitä parhain ilma. Tosin minä en voinut siitä nauttia, koska oli siedätyspäivä. Silloin ei ole hyvä rasittaa itseään mitenkään. Oli aika kurja olokin, pistoskohdat turposivat ja kutisivat ja ovat sitä edelleen. Useasti en huomaa ollenkaan koko pistoskohtaa, mutta nyt...

Sunnuntaina Sissi pääsi tutustumaan pieneen nyrkinkokoiseen pupu-vauvaan. Pupu oli tullut jostain aidan raosta pihalle ja Sissi löysi sen kukkapenkistä. Huomasin pupun vasta kun se alkoi huutaa hengenhädässä Sissin jahdatessa sitä. Hetken kesti ennenkuin sain Sissin kiinni ja pupu pääsi karkuun aidan ali. Pupun huuto oli sydäntäsärkevää ja ihan kamalaa. Toivottavasti Sissi ei ehtinyt mitenkään vahingoittaa pientä. Siitä lähtien Sissi on partioinut pihalla pupun ulosmenokohtaa.

Huomasin äsken, että kävijälaskuri näyttää lähestyvän niin sopivaa lukua kuin 77 777.

Pistetäänpä sen kunniaksi arpajaiset pystyyn. Jätä kommentti mitä pidät blogistani, mitä voisin parantaa ja onko juttutoiveita. Arpajaiset suoritetaan, kun maaginen 77 777 lävähtää laskuriin.

1245736497_img-d41d8cd98f00b204e9800998e