Mystery Stole 3 on kasvanut kahden kaavion verran. Hauskaa on, kun ei koskaan tiedä mitä tuleman pitää. Tästä näyttää tulevan todella mielenkiintoinen. Valitettavasti helmet eivät oikein näy, ehkä valitsin väärän väriset helmet.

760660.jpg

Syksy alkaa selvästikin lähestymään, kaivoin paksummat puikot ja langat esille ja aloin tekemään itselleni villatakkia. Uusimmassa Novitan lehdessä oli tosi mukavan tuntuisia ohjeita ja niistä yhtä hieman olen katsellut "sillä silmällä". Langatkin ostin jo siihen, mutta nyt pitää odottaa puikkojen vapautumista.

Pihalla kukat kukkivat ja kasvavat.Tässä taas muutama kuva pihan perältä.

760639.jpg

760646.jpg

760651.jpg

760655.jpg

Harmittavasti en ole saanut mustikoita paljon mitään. Sunnuntaina oltiin Kuopusen ja Miehen kanssa metsässä, mutta saalis jäi 4 litraan. Tarve on paljon paljon enemmän... Ehkä tänään illalla onnistaa...jos ei sada...Kuvauskohteita kuitenkin metsästä löytyi.

760642.jpg

760643.jpg

Golf on aina vain yhtä ihanaa! Lomalla en ehtinyt kuin kerran kentälle. Reissuun mukaan ei mahtunut bägit, joten Ruotsin ja Tanskan kentät ovat edelleen haaveissa vain. Ehkä pitäisi tehdä viikonloppumatka Miehen kanssa kahdestaan...hmmm.... pitääpä pistää mietintämyssyyn asia. Eilen illalla oltiin koko perheen voimalla rangella lyömässä palloja. Esikoinen ja Keskimäinen aloittavat tänään golf-kurssinsa. Kuopus saa odottaa vuoroaan vielä vuoden. Tästä tuntuu tulevan koko perheen yhteinen harrastus.

sport27.gif