Tässä saa linnun sulka kyytiä...

picasabackground.jpg

 

Sissiä ihastuttaa kaikenlainen pureminen, tosin puruluista Hän on erittäin tarkka mitä suuhunsa laittaa...

Viime yönä saimme hyvin äänekkään herätyksen klo 05.30, kun roskamiehet tyhjensivät roskista ja Sissi tuumasi, ettei se nyt sopinut.  Haukkui niin, että kaikki heräsivät eikä millään rauhoittunut. Sissi kun kuvittelee, että koko maailma on Hänen. Haukut saa niin kadulla kulkijat kuin autolla talomme ohi ajavat.

Meillä on pientä harmia, kun sissi pelkää vieraita miehiä. Oltiin viime viikonloppuna näyttelyssä Honkajoella. Niin kauan meni hyvin, mutta kun kasvattaja nosti Sissin pöydälle ja tuomari, iso tumma mies, tuli luokse ja yritti koskea Sissiä. Neiti veti vartalon jäykäksi ja peruutti niin paljon kuin pöydällä pystyi. Ei sitten millään houkuttelulla antanut tuomarin tutkia siinä. Eihän siinä muu auttanut kuin nostaa maahan, tuomari  haki kätköistään kinkkua ja houkutteli Sissin luokseen. Sai Sissin niin lähelle, että pystyi tunnustelemaan muttei hampaita katsomaan. Kasvattajan avustuksella hampaatkin tuli tarkastettua. Oli sen verran mukava tuomari, ettei heittänyt Sissiä uloa. Arvostelu on hyvä, kaikki kohdallaan ja laittoi siihen, että" koiralla ei ollut hyvä päivä" ja sinisen nauhan kanssa uloa. Eli ei ihan huonosti. Tosin olemme ottaneet edellisistä näyttelyistä punaista nauhaa, joten...minua vähän kirvelee tuo asia.

Meillä on nyt urakkana saada Sissi tottumaan vieraisiin miehiin ja olikin heti eilen töissä siedätyshoidossa. Toivottavasti saadaan pelko pois. Seuraavan kerran mennään näyttelyyn vasta ensi keväänä, aikaa siis on...

Jatkoimme sunnuntaina Sissin kanssa agilityn jatkoryhmässä. Se on sitä mistä Sissi tykkää eniten Hymy. Harkat ovat kerran viikossa sunnuntaina illalla. Odotan itsekin sitä tosi innolla.